Haartransplantatie Turkije

Haartransplantatie Turkije

Maar liefst 70% van de mannen moet er vroeg of laat aan geloven: je wordt kaal. Het hoort bij het ouder worden en is niets om je voor te schamen. Je hoeft je echter niet neer te leggen bij een kale coupe. Er is een manier om je ooit zo volle manen weer terug te krijgen. Met een haartransplantatie worden er haarzakjes verplaatst van behaarde plekken naar kale delen. Ze groeien op een natuurlijke manier, zodat het niet opvalt dat je een ingreep hebt laten doen. Er zijn klinieken in Nederland die deze ingrepen uit kunnen voeren, maar steeds meer mensen kiezen ervoor een haartransplantatie Turkije te laten doen. Waarom? Dat lees je hier.

Maak er een leuke trip van

Wanneer je een haartransplantatie in Turkije laat doen, heb je een goed excuus voor een mini-vakantie! Binnen 3 uur vlieg je al naar Istanbul en kun je bijvoorbeeld een aantal dagen de tijd nemen om heerlijk van het strand en het mooie weer te genieten. Turkije is een prachtig land wat veel te bieden heeft qua natuur en lekker eten. Daarnaast is alles een stuk goedkoper, dus een leuke trip hoeft je niet veel te kosten!

Kosten van een haartransplantatie in Turkije liggen veel lager

Wanneer je een haartransplantatie in Turkije laat doen, weet je zeker dat je goedkoper uit bent dan in Nederland. Waar je in Nederland minimaal €3000 of €3500 kwijt bent aan een behandeling, kun je in Turkije al voor € 2.000 een behandeling krijgen. De lonen liggen in Turkije veel lager, waardoor je voor dezelfde behandeling veel goedkoper uit bent. Zelfs met de reis en verblijfskosten ben je nog voordeliger uit. Als bonus heb je echter een gratis vakantie, terwijl je nog steeds bespaart op de behandeling!

Hoger aantal grafts worden getransplanteerd

Een haartransplantatie in Turkije gebeurt net zoals in Nederland door het verplaatsen van grafts. Deze worden op andere plekken waar veel haargroei is weggehaald en verplaatst. Over het algemeen kunnen er tot 5500 grafts worden weggehaald zonder dat het teveel opvalt. In Nederland worden er maximaal 2800 grafts geplaatst op de plekken waar haar nodig is. In Turkije kunnen er wel echter tot 4000 grafts verplaatst worden. Het is wel belangrijk dat er niet te veel haarzakjes in één keer verplaatst worden, omdat het niet bevorderlijk is voor de haargroei. Wanneer dit goed wordt uitgevoerd, zorgt het er wel voor dat er meer haargroei is, zodat het resultaat beter is. Hierdoor heb je maar een éénmalige behandeling nodig, waar je een leven lang plezier van hebt. Een haartransplantatie in Turkije is erg populair, en dus niet zonder reden. Hou er wel rekening mee dat je een ervaren kliniek kiest met betrouwbare specialisten. Kijk niet alleen naar de prijs, maar ook vooral naar de kwaliteit. Zo ben je verzekerd van een resultaat waar je tevreden mee bent, zodat je vol zelfvertrouwen kunt genieten van je nieuwe haar!

Toch op zoek naar een kliniek dichter bij huis? Ga dan eens naar een haarkliniek in Rotterdam.

 

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.